Emma Zeicescu și Claudiu Popa puși sub învinuire pentru deținere de droguri de risc

0 17

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost prinși cu droguri asupra lor în vară, în timpul unui festival de muzică.

La momentul în care s-a făcut publică această informație, Claudiu Popa a negat acuzațiile care i-au fost aduse lui și fostei iubite.

„Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr și nu vând, nu consum substanțe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată. Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum că nu aș accepta nicio clipă ca instituția la care lucrez să fie târâtă în mizerie și nici familia mea”, spunea la vremea respectivă jurnalistul.

Contactat de un reporter Libertatea, atât telefonic cât și prin intermediul Whatsapp, Claudiu Popa nu a răspuns până la ora publicării acestei știri. 

În ceea ce o privește pe Emma Zeicescu, un reporter Libertatea a încercat de asemenea să ia legătura cu aceasta, atât telefonic cât și prin intermediul Whatsapp, însă nici aceasta nu a răspuns până la ora publicării acestei știri.

Precizăm că Emma Zeicescu a anunțat pe Facebook, pe 8 octombrie, că intră în concediu medical pentru o săptămână.

„Când corpul îți spune în mod abrupt că trebuie să iei o PAUZĂ și să te ODIHNEȘTI, e semn că trebuie să înveți să pui mai mult preț pe SĂNĂTATE! Ne vedem peste o săptămână la tv! #ConcediuMedical”, a scris jurnalista.

CITEȘTE ȘI: 

VIDEO/ Mesaj neașteptat în redacția Libertatea al purtătorului de cuvânt al BOR. Patriarhul îi ceartă pe preoții „inchizitori” și îi apără pe credincioși!

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/emma-zeicescu-si-claudiu-popa-pusi-sub-invinuire-pentru-detinere-de-droguri-de-risc-2420525

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata