Ela Crăciun nu își ia concediu de maternitate. Stă acasă două săptămâni!

0 12


Deja mamă a doi copii, vedeta TV va mai avea un băiețel, peste o lună și jumătate. „Mai am cam cinci-șase săptămâni până nasc și sunt tot la treabă, nu vreau să mă retrag. Nu-mi iau deloc concediu de maternitate, o să fiu în plină muncă. Voi sta acasă doar două săptămâni după, pentru că emisiunea trebuie să meargă în continuare. Sunt o persoană activă, o să încerc să mă organizez astfel încât să mă împart între muncă, bebeluși, copii mai mari, mai mici”, a declarat ea pentru Libertatea.

O ajută mama ei cu copiii și cu treburile casei

Prezentatoarea emisiunii Numai de bine’, de la Antena 3, are însă un ajutor de nădejde acasă. „Mama e lângă mine, a fost mereu, de 12 ani și jumătate, și va fi și acum”, a adăugat ea. A mai punctat că a avut o sarcină normală, fără probleme, iar asta i-a permis să muncească fără oprire.

Se teme de gelozia fiicei sale

Ela Crăciun mai are doi copii, Alex și Alesia, și se cam teme de o eventuală gelozie din partea fiicei sale, care a intrat în clasa pregătitoare, atunci când în familie va intra al treilea copil.

„Amândoi abia îl așteaptă, dar la nivel declarativ. Alex țin să cred că, trecând prin asta, e fericit. La fel e și Alesia, doar că… am o mică temere, pentru că ea nu știe ce o să o aștepte. Ne e teamă de o eventuală gelozie din partea ei. Îi place să ne acapareze, deși eu încerc să-i explic că va fi ajutorul meu de bază. Ea îmi spune că o să-i dea să mănânce și i-a cedat deja camera ei de joacă”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Bătălia pentru Bruxelles. Cât câștigă un europarlamentar și cât primește un deputat în România

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ela-craciun-nu-isi-ia-concediu-de-maternitate-2394090

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata