Efectele pilulei de a doua zi

0 40


Buna ziua! In luna ianuarie dupa un contact protejat am intrat intr-o panica absurda si am luat pastila de a doua zi. In urmatoarele zile am avut menstruatie normala. In urmatoarea luna februarie a fost mai putina, iar in martie intarziere si in jur de 5-7 zile doar niste scurgerii maronii pe care le-am avut de asemenea (oct, nov, dec). Contactul sexual este mereu protejat si verific ca de fiecare data totul sa fie in regula. De la ce ar putea proveni aceste scurgeri? Si cat timp deregleaza o singura pastila menstruatia? Exista si alte schimbari? Multumesc anticipat!

Pastila de a doua zi poate duce la greata, varsaturi, balonare, sangerari neregulate, dureri de cap, dar ea nu poate “afecta” decat ciclul menstrual respectiv, nu poate duce la aparitia sangerarilor si in ciclurile ulterioare.

Avand in vedere ca ati prezentat acele sangerari maronii si cu cateva luni in urma, va recomand o consultatie ginecologica, pentru a vedea daca nu exista o cauza gen polip endometrial sau chist ovarian.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea Mediafax, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.Sursa: http://www.csid.ro/rd-17123275

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata