„E clar că trebuie să vindem”

0 16

Miercuri, 10 Octombrie

Darius Olaru (20 de ani) și Carlos Fortes (23 de ani) sunt jucătorii de la Gaz Metan despre care s-a spus că ar putea ajunge la FCSB în iarnă.

Mihai Teja nu exclude o asftel de variantă. Antrenorul celor de la Gaz Metan admite faptul că echipa este nevoită să se autofinanțeze și să iasă din insolvență, așa că nu se poate opune unor transferuri.

„Olaru este un jucător cu calități extraordinare, un jucător matur, care mie-mi place foarte mult. Crește de la zi la zi. Dar mai este foarte mult de muncă și el trebuie să conștientizeze asta și să demonstreze mult mai mult. Și cred că va demonstra!

Este clar că în iarnă trebuie să vindem, pentru a ieși din insolvență. Asta este strategia noastră și am știut de la început. Eu m-aș bucura ca și Olaru și Fortes să ajungă la FCSB!

Carlos a avut evoluții destul de bune, chiar dacă nu a mai marcat, a ajutat echipa. Un atacant, e adevărat, trebuie să marcheze. Este un băiat inteligent, echilibrat, își dorește să plece la un alt nivel. Muncește foarte mult, dar nu mereu îți iese. 

Trebuie să ne autofinanțăm, pentru că va fi mai ușor dacă vom reuși să ieșim din insolvență”, a spus Teja la TV Digi Sport.

Carlos Fortes – atacant, 23 de ani
– 400.000 de euro cota pe transfermarkt
– 10 meciuri în acest sezon, 4 goluri și o pasă decisivă

Darius Olaru – mijlocaș ofensiv, 20 de ani
– 500.000 de euro cota pe transfermarkt
– 10 meciuri în acest sezon, un gol și două pase decisivehttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gaz-metan-lasa-garda-jos-in-negocierile-cu-fcsb-pentru-doi-jucatori-e-clar-ca-trebuie-sa-vindem-550318.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata