Drama prin care a trecut Ion Țiriac. „Nimeni nu poate să înțeleagă”

0 32

Fostul mare jucător de tenis și om de afaceri Ion Țiriac a trecut printr-o mare dramă pe vremea când era copil.

Ion Țiriac, care are o avere de 1,2 miliarde de dolari, a acordat un interviu pentru Telekom Sport, în care a vorbit despre copilăria sa.

Ion Țiriac, care a explicat cum a făcut primii săi bani, a trecut atunci printr-o mare tragedie. tatăl său a murit când el avea 10-11 ani, iar ulterior a urmat o perioadă foarte grea pentru el și familia sa.

“E bine să nu prea vorbiţi prea mult despre copilăria asta, pentru că nimeni nu poate să înţeleagă. Nu au trăit şi e greu de explicat acea perioadă. Eu sunt un om născut în 1939, care a trăit războiul.

Eu am trăit bombardamentele, avioanele care mergeau pe cer încolo şi încoace, din găurile alea multe unde ne băgau cand erau bombardamente. Imediat, ieşeam că erau frumoase avioanele, cu lămpi roşii, verzi, mai iesea un fum pe ici şi pe colo, dar nu ştiam pe vremea aia dacă dau în noi sau în altceva […]

Prin anii 47, 48, taică-miu a fost arestat două zile de Securitate pentru că era “asupritor”. Avea o prăvălie în piaţă… Din păcate a murit când aveam eu aproape 11 ani, soră-mea cu cinci ani mai puţin. Acolo a fost şi perioada foarte grea, atunci când acea femeie extraordinară, maică-mea, a tinut doi copii, singură, fără venuturi. Ne-a crescut cu litera legii, cu frica celui de sus, dar şi a celui de jos!”, a declarat Ion Ţiriac.

Citește și: Programul spitalelor şi farmaciilor de Paşte 2018. Unde puteți apela în caz de urgențe medicale

 Autor: daniela.arama

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/drama-prin-care-trecut-ion-tiriac-nimeni-nu-poate-sa-inteleaga-2209371

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata