Dragoș Dolănescu se laudă că a devenit un politician apreciat în Costa Rica. „Poporul mă apreciază, oamenii au încredere în mine. Am fost votat al treilea”

0 12


La doar cinci luni de când a intrat în pâine, Dragoș Dolănescu culege deja roadele ca deputat în Parlamentul din Costa Rica. Numele fiului cel mic al regretatului artist se află în topul politicienilor în care oamenii au încredere.

„Poporul mă apreciază deja. Oamenii au încredere în mine. Am fost votat al treilea. Iar acest lucru a fost posibil prin multă muncă și seriozitate arătate în tot ceea ce fac”, a declarant pentru Libertatea Dragoș Dolănescu.

El crede că rezultatele respectivului sondaj îl obligă și mai mult să-și vadă de treabă. Așa că nu se gândește la concedii. Nici la zile libere pe care să le petreacă acasă cu familia. Iar despre călătorii în România nici nu poate fi vorba! Spune că se va întoarce aici, pentru un scurt sejur, abia anul viitor, în martie, când trebuie să facă pomana tatălui său.

„Atunci se împlinesc 10 ani de când a murit. Ce repede a trecut timpul… O să fac tot posibilul să ajung în România pentru a-l comemora”, a precizat el.

Dragoș nu a ascuns faptul că, înainte de a deveni deputat în Costa Rica, a fost ofertat și de două partide politice din România.

Nu am acceptat, pentru că începusem ceva în Costa Rica. Am pornit la drum cu o echipă pe care nu o puteam abandona, în care am crezut și care a crezut în mine. În plus, politica din România nu m-a tentat’, ne-a explicat Dragoș.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Am aflat ce a făcut inginerul român dispărut acum o lună. A fost cerșetor în Istanbul și l-au ajutat turcii omenoși!

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/dragos-dolanescu-se-lauda-ca-devenit-un-politician-apreciat-costa-rica-poporul-ma-apreciaza-oamenii-au-incredere-mine-fost-votat-al-treilea-2409073

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata