Doinița Oancea spune adevărul despre relația cu Liviu Vârciu

0 37

Doinița Oancea spune adevărul despre relația cu Liviu Vârciu. Cei doi sunt colegi în “Fructul Oprit”, însă au colaborat și pentru alte proiecte.

Au colaborat împreună și în alte proiecte, însă aceasta este prima dată când Liviu Vârciu și Doinița Oancea formează un cuplu pe platourile de filmare. În “Fructul oprit”, serialul care se difuzează miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, personajele lor – Costică și Tanța au avut prima întâlnire.

“Eu am mai lucrat cu Vârciu și pot să spun că îmi place foarte tare de el ca om, ca actor. Mi se pare că este talentat și profesionist. Îmi plac oamenii care știu să-și facă treaba, știu să fie punctuali.”, spune Doinița Oancea, despre colegul ei de la filmări.

Liviu Vârciu s-a alăturat distribuției serialului “Fructul oprit”, revenind astfel la pasiunea lui cea mare, actoria. El joacă rolul lui Costică, un personaj care se va dovedi extrem de important în povestea producției de la Antena 1. Costică  și Tanța formează cel mai nou cuplu din “Fructul oprit”, serialul care poate fi urmărit de telespectatori, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

“Din punctul meu de vedere, un actor nou și talentat care se alătură poveștii este ca o gură de aer proaspăt. Pentru Tanța este și mai bine, pentru că o pot colora și altfel. Practic, oamenii se comportă diferit atunci când se află într-o relație, ne arătam altă față și, altfel, îi pot da și Tanței o altă față, atunci când joacă alături de Costică.”, adaugă Doinița.

Liviu Vârciu și Doinița Oancea s-au sărutat în văzul tuturor. Scena se petrece în serialul Fructul Oprit. Vârciu a revenit la marea sa dragoste, la actorie, iar acum poate fi urmărit de telespectatori, miercurea, de la ora 20.00, în serialul “Fructul oprit”, difuzat la Antena 1.

Citește și

Regizoarea Mirona Radu: „Noi, femeile, greșim fiind doar oglinzi ale celor pe care îi iubim”

 

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/doinita-oancea-spune-adevarul-despre-relatia-cu-liviu-varciu-2217507

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata