„Doar mințile voastre pot crede asta”

0 17

Joi, 13 Septembrie, 16:42

Kimi Raikkonen, 38 de ani, își va încheia aventura la Ferrari la finalul acestui sezon. Finlandezul urmează să ajungă la Sauber, echipă la care a mai pilotat la începturile carierei.

La una dintre conferințele de presă premergătoare Marelui Premiu de la Singapore, care se va desfășura duminică, Raikkonen a vorbit despre despărțirea de Ferrari și noua aventură pe care o va începe la Sauber. Kimi a declarat că e fericit cu noul transfer și s-a contrat cu jurnaliștii care pun la îndoială mutarea la Sauber.

„Am vrut să mă întorc la Sauber. De ce vreți să faceți totul atât de complicat? Am avut motivele mele și asta e de ajuns pentru mine. Chiar nu îmi pasă ce cred alții atât timp cât eu sunt fericit cu motivele care m-au împins să iau această decizie. Doar mințile voastre, domnilor, pot crede că am semnat pentru doi ani fără să fiu fericit.

La Monza (n.r – etapa de acum două săptămâni) am știut că nu voi mai fi pilot la Ferrari. Tot acolo am aflat de interesul celor de la Sauber. Oricum, cunoșteam multă lume de acolo din trecut. Nu știu nimic despre discuțiile conform cărora ar urma să ocup o funcție manegerială la Sauber. Am semnat să fiu noul lor pilot și sper să fac asta. Cine știe ce se poate întmpla în viitor, în doi ani sau ceva de genul?”, a spus Raikkonen, potrivit express.co.uk.

Vezi și:  Adio, Kimi! Ferrari a anunțat oficial că Raikkonen va pleca » Unde merge campionul mondial și cine îi ia loculhttps://www.gsp.ro/sporturi/auto/kimi-raikkonen-rupe-tacerea-ce-spune-despre-plecarea-de-la-ferrari-si-noua-destinatie-doar-mintile-voastre-pot-crede-asta-548157.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata