Deconspirat de saltele » Cum au descoperit belgienii lista de 23 pentru Mondiale

0 38

Articol de — Daniel Scorpie Vineri, 01 Iunie

Selecționerul Martinez nu a divulgat încă lista de 23 pentru Rusia, dar o televiziune a aflat numele celor 5 jucători ce vor rămâne acasă dintr-un reportaj despre echipamentul comandat de federație.

Roberto Martinez este printre selecționerii care se decide cel mai târziu asupra efectivului deplasat în Rusia. A păstrat 28 de jucători la pregătiri, urmând să anunțe lista finală de 23 abia după amicalul de mâine seară al Belgiei contra Portugaliei, la Bruxelles.

Planurile i-au fost deconspirate însă de o televiziune, VRT aflând cele 5 nume care vor privi Mondialul la televizor. Un reportaj despre echipamentul comandat de federație a risipit îndoielile și suspansul, dovada clară fiind saltelele personalizate pe care se vor pregăti „Diavolii Roșii”.

Tielemans și Benteke au prins lista

Portarul fără vreo prezență la națională, Matz Sels, fundașii Christian Kabasele și Jordan Lukaku, mijlocașul Leander Dendoncker și atacantul Adnan Januzaj nu se vor afla în avionul ce-i va duce pe belgieni la turneul final. Și au răsuflat ușurați, în schimb, Tielemans și Benteke. Lotul definitiv va fi oficializat luni de Martinez. https://www.gsp.ro/international/cm-2018/deconspirat-de-saltele-cum-au-descoperit-belgienii-lista-de-23-pentru-mondiale-540809.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata