Declarația lui Ștefan Bănică Junior despre Cristian Țopescu. „M-am gândit pentru o clipă să mă fac comentator”

0 32


La o zi după moartea lui Cristian Țopescu, Ștefan Bănică Junior a scris, pe contul său de Facebook, câteva cuvinte despre marele comentator sportiv.

Ștefan Bănică Junior, care l-a cunoscut personal pe Cristian Țopescu, a mărturisit, printre altele, că în adolescență i-a trecut prin cap să devină comentator sportiv, asemenea acestuia.

“Prima oară l-am cunoscut când eram copil, urmărind transmisiunile sportive comentate de dumnealui și eram fascinat, pentru că mă punea în situația să-mi imaginez că eram chiar acolo, unde se juca meciul.

Singură dată când am „deviat” doar în mintea mea de la drumul spre actorie a fost la 15 ani, când m-am gândit pentru o clipă să mă fac comentator, ca și Cristian Topescu. Apoi l-am cunoscut personal, un om cald, modest, discret, extrem de pasionat de profesia lui și foarte atent la detalii. Iarăși am avut de învățat.

A fost un mare comentator sportiv și un mare om de televiziune. Iar vocea lui unică, legată de performanțele extraordinare ale sportului românesc, rămâne în memoria afectivă a românilor. Drum bun, domnule Țopescu!”, a notat Ștefan Bănică Junior.

Cristian Țopescu s-a stins din viață în data de 15 mai, la vârsta de 81 de ani. Comentatorul sportiv era internat la Spitalul Elias din Capitală. Cauza decesului lui Cristian Țopescu a fost un stop cardiorespirator. Celebrul jurnalist a fost căsătorit de trei ori și a avut trei copii.

Citește și: Trupul lui Cristian Ţopescu va fi depus joi, în Studioul 2 al TVR, în intervalul 11.00-19.00

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/declaratia-lui-stefan-banica-junior-despre-cristian-topescu-m-gandit-pentru-o-clipa-sa-ma-fac-comentator-2256625

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata