Decepția din dragoste care a marcat-o pe Rona Hartner. „Nu s-a căsătorit cu mine”

0 39

“Faptul că un iubit de-al meu, pentru care am rămas în Franța, nu s-a căsătorit cu mine, mi-a schimbat total percepția asupra iubirii. Eu am rămas acolo pentru el, mi-am schimbat viața pentru el și el nu m-a ales pe mine. După 3 ani. Atunci mi-am dat seama că există evenimente în viață care, deși sunt negative, că așa le percepem atunci, ele devin pozitive în timp.

Spun asta pentru că bărbatul acela nu era pentru mine. Atunci am învățat că nu pot să-l controlez pe celălalt, nu pot să-i controlez sentimentele și nici nu pot să-l fac să gândească ca mine. Celălalt este liber.

Deși își dorea, nu era pregătit să facă pasul asta și era libertatea lui de a nu o face. Am învățat că în viață nu esti locomotiva nimănui, poți fi un vagon și poți merge alături de alt vagon. A fost o suferință enormă, dar am reușit să trec peste”, a dezvăluit Rona Hartner.

Rona Hartner este o cunoscută actriță, în vârstă de 45 de ani. Este și cântăreață și compozitoare. Este stabilită în Franța și are o fiică, Sumalya.

În anul 1999, Rona Hartner a fost implicată într-un imens scandal, după ce Corneliu Vadim Tudor a afirmat că aceasta ar fi avut o relație cu fostul președinte al României, Emil Constantinescu.

Rona Hartner a fost vedetă în numeroase show-uri de televiziune, cel mai recent dintre acestea fiind Ferma Vedetelor, de la Pro TV.

Citește și: GALERIE FOTO/Povestea unui altfel de sat. Giulia de Dolhasca, locul unde romii ursari trăiesc ca acum 100 de ani

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/deceptia-din-dragoste-care-marcat-o-pe-rona-hartner-nu-s-casatorit-cu-mine-2257056

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata