„De ce s-a întâlnit acolo cu acei oameni?”

0 42

Marti, 17 Aprilie, 11:42

Fostul internațional Dănuț Lupu, în prezent scouter la Dinamo, l-a criticat pe Ionuț Lupescu pentru tactica abordată în campania electorală. Lupu nu înțelege de ce „Kaiserul” s-a întâlnit cu votanții în fiefurile lor politice. 


Alegerile de la Federație vor avea loc miercuri, 18 aprilie. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați. Rămâi pe GSP.ro pentru a afla ultimele informații despre scrutin 

„De ce Ionuţ s-a întâlnit cu oamenii la toate vizitele sale de campanie la sediile Consiliilor Judeţene? De ce nu s-au întâlnit la stadioane? Dacă politicul îl susţine pe Lupescu, sper ca politicul să şi facă ceva pentru sport.

Pentru că am văzut ce a făcut de când s-a implicat la fostele alegeri. La cele de la Ligă. Ce a făcut politicul? Nimic! Spuneţi-mi voi, ce a facut?”, a spus Dănuț Lupu în această dimineață, la TV Digi Sport.

Reticența lui Lupescu vizavi de Ionuț Lupescu nu e însă o noutae. Pe 22 ianuarie, acesta a acordat un interviu în exclusivitate Gazetei Sporturilor în care nu a ezitat să afirme că îl susține pe Burleanu la alegeri și că „Generația de Aur a fost mai bună decât altele, dar nu a câștigat nimic”. Interviul integral cu Dănuț Lupu, AICIhttp://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/un-mare-dinamovist-il-critica-dur-pe-lupescu-inainte-de-alegeri-de-ce-s-a-intalnit-acolo-cu-acei-oameni-537469.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata