De ce a refuzat Gigi Becali să-l mai năsească pe Cristi Borcea. „Noi nu ne jucăm cu din astea”

0 12


Cristi Borcea se căsătorea, în anul 2011, cu Alina Vidican, de care a divorțat în anul 2016. Nașii de cununie ai celor doi au fost atunci omul de afaceri Gigi Becali și soția acestuia.

În urmă cu câteva zile, Cristi Borcea s-a cununat civil cu fostul model Valentina Pelinel, cu care urmează să se căsătorească luna viitoare, în Ungaria, la Budapesta. De data aceasta, Cristi Borcea nu-l va mai avea naș pe Gigi Becali, ci pe Marius Vizer, președinteșe Federației Internaționale de Judo.


Gigi Becali a explicat de ce a refuzat să-l mai nășească pe Cristi Borcea.
„M-a sunat, mi-a cerut binecuvântarea! I-am spus că nu am treabă eu cu asta. Eu l-am cununat o dată, eu a doua oară nu mă mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poți să faci așa cum vrei tu! Eu stau departe de asta și nu ma refer la el acum, ci în general vorbind’, a spus Gigi Becali la Pro X, potrivit sport.ro.
„Să vedem cum o să se descurce cu 9 (n.r. copii). Asta e important. Cu copiii trebuie să te descurci, să muncești. I-am spus: Bine, ai făcut cu asta trei, dar peste un an sau doi să nu mai faci 2-3 cu alta”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și: Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/de-ce-refuzat-gigi-becali-sa-l-mai-naseasca-pe-cristi-borcea-noi-nu-ne-jucam-cu-din-astea-2394855

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata