Dalia Pușcă, fosta iubită a lui Cotabiță

0 13


Luni seară (20 august), la vernisajul unei inedite expoziții, pe cei doi i-a apropiat’ atât de mult arta, încât păreau vrăjiți de personalitatea artistică a lui Salvador Dali, ale cărui sculpturi de geniu au ajuns într-un cadru nonconformist – o vilă din inima Bucureștiului. La umbra’ operelor de artă, Naidin și Dalia și-au împărtășit, în șoaptă, impresiile’.

Ei au venit împreună, au contemplat expoziția și au luat și masa în doi, lăsând să se vadă admirația reciprocă, pe care  și-au exprimat-o fără să fie jenați de audiența prezentă, semn că nu își ascund… prietenia. Dalia și Adrian, cel mai cunoscut violoncelist român, nu sunt uniți însă doar de admirație; muzica e un alt numitor comun, de vreme ce blonda, care și-a trecut deja în CV actorie și jobul de prezentatoare TV, a virat și către muzică și s-a apucat și ea de cântat.

La expoziția de pe strada Silvestru din Capitală au participat si persoane publice din diferite domenii, precum criticul de film Irina Margareta Nistor, istoricul de artă Radu Varia, actorul George Piștereanu, Zoli Toth (ex-Sistem), regizorul Mihai Leonte și creatoarea de moda Ana Novic.

 

VIDEO EXCLUSIV/ Diana Matei a ajuns pe mâna nutriționistului după ce a ținut zeci de diete care nu au ajutat-o deloc. „Mănânc trei mese pe zi și am două gustări din fructe’

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/adrian-naidin-are-o-noua-muza-dalia-pusca-2371067

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata