Cum se prepară aluatul perfect pentru clătite

0 9

 

Când preparaţi aluatul de clătite puneţi făina în formă de movilă, cu o adâncitură pentru ouă.

Înainte de a prăji clătitele, aluatul trebuie să se odihnească  30 de minute-o oră.

Dacă tigaia nu este destul de caldă, clătitele nu se prăjesc sufficient şi rămân albe.

Dacă este prea încinsă, aluatul se coagulează şi clocoteşte înainte de a fi întins.

Dacă nu aveţi foarte puţin timp, puneţi toate ingredientele într-un vas şi mixaţi totul.

Berea şi cidrul pot face aluatul mai uşor, însă aveţi grijă să puneţi mai puţin lapte.

Pe csid.ro ţi-am pregătit reţeta pentru clătite perfecte. Spor la gătit sănătos!





Sursa: https://www.csid.ro/rd-17551451

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata