Cum s-a îmbrăcat Delia la petrecerea de botez a nepoatei sale

0 41


Cum s-a îmbrăcat Delia la petrecerea de botez a nepoatei sale. Artista a atras privirile tuturor cu ținuta aleasă pentru evenimentul ce a avut loc la un restaurant din Capitală. Vedeta și soțul ei sunt nașii micuței Jessica, fiica Oanei Matache.

Delia a ales să poarte un costum de culoare verde, din două piese, pantaloni și un sacou, la care a asortat o pereche de sandale cu toc ce i-a dat un aer de eleganță.

După ce Jessica a fost creștinată, artista a postat pe contul de socializare mai multe imagini în care apare alături de soțul ei și bebelușa Oanei matache.

Duminica aceasta, Oana Matache și soțul ei și-au botezat fetița, pe Jessica. Alături de cei doi au cele mai importante persoane din viața lor. Oana Matache și soțul ei au ajuns la biserică însoțiți de Delia și Răzvan, care sunt și nașii acestora. “Este foarte bine. Suntem nerăbdători să terminăm repede, că ne așteaptă preotul. Este foarte bine”, a spus Oana Matache care își ținea micuța în brațe. Jessica a purtat o rochiță albă, în timp ce mama ei a strălucit într-o rochie lungă si decoltată ce i-a pus în valoare silueta perfectă.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Ami, drumul de la XXL la XXS. „Am o problemă să găsesc haine pe măsura mea”Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/cum-s-imbracat-delia-la-petrecerea-de-botez-nepoatei-sale-2217414

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata