Cum poți trece peste un eșec financiar, în viziunea lui Teo Trandafir

0 8

Teo Trandafir a remarcat la filmările pentru Vrei să fii milionar?’ felul în care fiecare dintre concurenți și-a făcut strategia de a continua jocul său de a se retrage cu suma de bani, fiecare dintre aceștia calculându-și șansele pe care le au, dar si punând în balanță un posibil eșec financiar. Prima concurentă, pe care telespectatorii au putut-o urmări în ediția de lunea trecuta, a cantarit bine o posibila nereusită in concurs, înainte de a se retrage cu suma de 1000 de lei.

Înfruntarea problemelor de către o persoana care se află într-un impas financiar este primul pas spre rezolvarea acestora. Teo Trandafir este de părere că atunci când cineva întâmpina situatii financiare dificile, încrederea în sine și puterea de a trece peste acestea sunt foarte importante pentru a reuși.

Dacă insiști pe acea problemă, nu ajută la nimic, ci dimpotriva, este posibil să o iei razna. Timpul înapoi nu îl mai poți da, nu mai poti face nimic pentru a repara, așa că trebuie să ții capul sus. Singurul lucru pe care îl poți face este să mergi inainte’, a spus Teo Trandafir.

Citește și

VIDEO/Un caz social prezentat de Libertatea a avut ecou! Bătrânul care nu mai putea mânca, ajutat de un stomatolog. „În maximum o lună o să-i putem reda zâmbetul!”

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/cum-poti-trece-peste-un-esec-financiar-viziunea-lui-teo-trandafir-2448836

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata