Cum a slăbit Sore 30 de kilograme într-un timp record

0 37

Cum a slăbit Sore 30 de kilograme într-un timp record. Artista ajunsese să cântărească 86 de kilograme, după ce a născut, însă acum arată mai bine ca niciodată.

Sore avea 86 de kilograme după ce a născut și a reușit să ajungă, în șase luni, la 56 de kilograme. Acum vdeta este mulțumită de felul în care arată.

”Nu am ținut vreo dietă minune. Am renunțat la carne timp de doi ani și am mâncat doar paste, sushi, legume. Nu sunt o specialistă, vă spun doar ce mi s-a întâmplat”, a declarat Sore, conform unica.ro.

”Am avut 6 luni în care am mâncat doar paste cu sos roșu sau paste cu somon. Corpul meu nu îmi permitea să mănânc altceva. A fost foarte ciudat. Mă săturasem, dar nu puteam să mănânc altceva.” a declarat artista.

Pe 26 martie, fetița lui Sore a împlinit 2 ani, iar mama ei a surprins pe toată lumea, făcând publice primele imagini cu Erin, pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor, până acum. Artista are o fetiță superbă.

Citește și

Atunci și acum: Elena Udrea, de la consiliera lui Băsescu, la cel mai vizibil ministru al Turismului și solicitant de azil politic, în lupta cu Justiția

 

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/cum-slabit-sore-30-de-kilograme-intr-un-timp-record-2216703

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata