Cum a ajuns Adda în București. „Erau într-un magazin de pantofi și, în timp ce probau…”

0 35

Adda este una dintre tinerele artiste care au reușit să se impună în peisajul artistic din România.

Artista în vârstă de 26 de ani s-a născut la Bistrița și s-a mutat ulterior la Târgu Mureș împreună cu familia. A ajuns apoi la București.

Adda a explicat, într-un interviu pentru life.ro, când a început povestea ei cu muzica.
„Fredonam linii melodice încă de la 11 luni. Le cântam mereu păpuşilor. Iubeam muzica de mică… Pe la 4-5 ani, făceam „concerte’ în faţa familiei. Cântam Madonna şi Celine Dion. Cântam şi la grădiniţă. Acasă cântam cu părinţii mei. Amândoi au suflet de artist. Tata cânta şi la chitară”, a declarat cântăreața.
Întrebată despre cum a fost momentul în care a ajuns în București, Adda a mărturisit:

„A fost o întâmplare ca în filme. Eu aveam o piesă ce se numea „Minţi murdare’ şi pe care o făcusem când aveam 16 ani. În perioada aceea încărcam pe YouTube tot ce lucram. Regizorul filmului „Loverboy’, Cătălin Mitulescu şi actriţa Ada Condeescu erau într-un magazin de pantofi şi, în timp ce probau, au auzit melodia pe care vânzătoarele o ascultau de pe YouTube.

Cum au auzit-o, au zis că se potriveşte cu povestea filmului şi mi-au propus să o pună coloană sonoră a filmului. Producătorul filmului m-a sunat şi m-a chemat în Bucureşti să ne cunoaştem. Aşa a început totul şi aşa am ajuns şi în studioul lui Marius Moga”.

Citește și: EXCLUSIV / Mihaela Buzărnescu, prima declarație după accidentarea teribilă de la Montreal. Jucătoarea a părăsit terenul în scaun cu rotile

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cum-ajuns-adda-bucuresti-erau-intr-un-magazin-de-pantofi-si-timp-ce-probau-2358397

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata