CSU CRAIOVA – FCSB 2-1 // Becali a pus tunurile pe jucători: „Moruțan va mai juca peste 6 luni! Lui Popescu i-au căzut pantalonii, dispare și el”. Alte 3 nume criticate dur

0 8

Luni, 22 Octombrie, 08:00

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a criticat dur mai mulți jucători după înfrângerea roș-albaștrilor de la Craiova, 1-2. Olimpiu Moruțan, „feblețea” patronului, nu a scăpat de critici în această seară. Nici Ovidiu Popescu, Tănase, Teixeira sau Bălgrădean nu au scăpat de critici. 

„Moruțan va mai intra să joace peste 6 luni! Pe Moruțan o să-l vedem foarte rar, un copil de 19 ani trebuie să joace doar 10 minute. 

Iar Teixeira nu va mai juca mijliocaș central, ca să nu mai piardă el mingea să luăm gol.

E posibil să aduc un portar pentru că nu e posibil să iei gol așa cum a luat Bălgrădean al doilea gol. Nu e posibil! Voi lua măsuri!

Tănase a fost «mort» pe postul care a jucat.

Am zis că Moruțan e număr 10, a fost și influența lui Ilie Dumitrescu, și el a spus asta. 

Primul gol l-am luat din cauza lui Ovidiu Popescu, i-au căzut pantalonii! Nici pe el n-o să-l mai vedem. 

Craiova a fost o echipă modestă. Dacă o echipă modestă câștigă după tot ce s-a întâmplat cu Ilie Balaci, după ce a fost condusă cu 0-1, înseamnă că ceva e în neregulă. Dacă jucătorii mei nu pot juca în fața a 30.000 de spectatori, înseamnă că nu sunt fotbaliști”, a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Citește și: Gigi Becal s-a dezlănțuit, după ce Dică l-a „înțepat”: „Dacă vrea să plece, să o facă! Nu decide nimeni la echipă pe banii mei”https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/csu-craiova-fcsb-2-1-becali-a-pus-tunurile-pe-jucatori-morutan-va-mai-juca-peste-6-luni-lui-popescu-i-au-cazut-pantalonii-dispare-si-el-alte-3-nume-criticate-dur-551248.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata