CSA Steaua – Academia Rapid e în aer! Steliștii refuză CATEGORIC unul dintre cele 3 stadioane de pe listă

0 42

Articol de — Marius Mărgărit Miercuri, 16 Mai, 09:14

CSA Steaua și Academia Rapid nu știu unde vor purta lupta finală. AMFB nu are încă o variantă pentru organizarea play-off-ului Ligii a 4-a, după ce conducerea clubului din Ștefan cel Mare a refuzat găzduirea acestuia.


Play-off-ul Ligii a 4-a din București se va desfășura în perioada 26 mai – 2 iunie

Cu mai puțin de 10 zile înainte de finalul play-off-ului din Liga a 4-a, AMFB a intrat în impas. Forul care conduce fotbalul amator din București a primit, recent, un răspuns negativ din partea clubului Dinamo, acolo unde, în perioada 26 mai – 2 iunie, ar fi urmat să se desfășoare miniturneul care decidea echipa ce va intra la barajul de promovare pentru Liga a 3-a, cu câștigătoarea de la AJF Giurgiu.

„Da, e adevărat, Dinamo ne-a refuzat, anunțându-ne că în acea perioadă sunt mai multe acțiuni la stadion și nu pot să găzduiască play-off-ul”, a confirmat Marian Lumânare, președintele AMFB. Acesta a adăugat că „deocamdată încercăm totuși să mai discutăm cu cei de la Dinamo, care ar fi fost cea mai bună variantă. Dacă nu, vom căuta o altă arenă. Sper să găsim în București, nu vreau să ajungem să apelăm la Ilfov, pe arenele din Voluntari sau din Chiajna”.

Surse apropiate dinamoviștilor susțin că, de fapt, „câinii” se tem că prezența la stadion a galeriilor Rapidului și Stelei ar putea provoca pagube, chiar înaintea omologării arenei pentru următorul sezon al Ligii 1. În plus, nici fanii lui Dinamo nu vor ca suporterii rivalelor istorice să intre în Peluza Cătălin Hîldan.

Steaua va contesta varianta „Giulești”

Printre variantele de rezervă luate în calcul de AMFB se numără Arcul de Triumf și Giulești. Arena pe care Academia Rapid își dispută meciurile va fi însă contestată de CSA Steaua București, principala rivală a alb-vișiniilor la promovare. Steliștii se bazează și pe prevederile regulamentului care stipulează că partidele din play-off trebuie să se dispute pe un teren neutru. Academia Rapid – CSA Steaua București, programat în ultima rundă a play-off-ului, ar putea să se dispute iar pe Arena Națională. O decizie finală a AMFB va fi comunicată în următoarele zile. 

Vezi și: Scandal la Liga a 4-a cu CSA Steaua în prim plan! O rivală din campionat acuză: „Abia apoi ne-am dat seama de ce”http://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/csa-steaua-academia-rapid-e-in-aer-stelistii-refuza-categoric-unul-dintre-cele-3-stadioane-de-pe-lista-539636.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata