Costel Busuioc își câștigă acum existența în SUA. Prima apariție publică după trei ani

0 20


Libertatea a aflat că românul este, mai nou, rezident în Statele Unite, unde a ajuns ajutat de o biserică creștină, pentru care a susținut cântări religioase. De fapt, Busuioc, cel care a câștigat în urmă cu zece ani un popular concurs de televiziune din Spania Hijos de Babel’ (100.000 de euro și un contract cu o importantă casă de discuri), sătul să aștepte afirmarea și se lovească de refuzuri ale organizatorilor de evenimente muzicale și directori de instituții culturale, a cântat în ultimii ani mai mult la biserici ortodoxe și penticostale. Cult unde s-a rebotezat și căruia îi datorează flotantul’ său peste Ocean.

Zidarul-tenor Costel Busuioc își câștigă acum existența în SUA. Prima apariție publică din ultimii trei ani

Zilele trecute, invitat de solista de origine română Abigail Budak, organizatoarea Festivalului românesc din Sacramento, California, Busuioc a cântat pentru românii și americanii prezenți la sărbătoare, alături de Ansamblul artistic Crișana din Oradea, Leontin Ciucur și Ghiță Berinde de la Ansamblul Stelele Banatului, Ionuț Zamfir, Viorica Onuș, Augustin Lazăr și Mircea Pellea, nepotul marelui actor Amza Pellea.

Busuioc încă duce o luptă pentru un trai mai bun și pentru a-i ajuta pe cei patru copii ai săi, care au rămas acasă. Conform presei locale timișorene, doi dintre copiii săi, Maria Busuioc (care și-a încercat șansele și la X-Factor) și fratele său Daniel, mai cântă pe străzile din Timișoara.

CITESTE SI: EXCLUSIV/ Ce a povestit cel care a furat pistolul jandarmeriței: „A fost un moment de rătăcire. De curiozitate am tras un foc”

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/costel-busuioc-isi-castiga-acum-existenta-in-sua-2419818

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata