Cosmin Pădureanu de la ”Ultimul Trib”, într-o situație neplăcută

0 3

Cosmin Pădureanu și Roxana Chiperi se vor duela în această săptămână însă doar unul dintre ei va reuși să își păstreze locul în ‘Ultimul Trib’.

Aflat la al doilea Duel consecutiv, Cosmin nu a vrut să afle pe cine va avea de înfruntat, astfel că adversarul a rămas o surpriză până când a ajuns pe teren. ‘E mai bine așa, să nu știu cu cine sunt, pentru că îmi fac scenarii toată ziua’, a spus Cosmin, care a vrut să își protejeze și colegii de echipă. ‘E mai bine ca voi să rămâneți acasă să vă odihniți, iar eu o să le rog pe mama Vula și pe madam Yvette să meargă cu mine la Duel’, a anunțat Cosmin. ‘Sunt vecinele noastre, ne ajută zi de zi, așa că vor face și galerie’, a mai spus acesta.

Duelul dintre Roxana și Cosmin se anunță unul mult mai emoțional decât de obicei, cu atât mai mult cu cât cei doi au o istorie mai veche. ‘Când am început să cochetez cu cascadoria am lucrat cu Cosmin, am fost și îndrăgostită de el! El îmi ținea mereu isonul și pentru mine e mare lucru când găsesc oameni pe frecvență cu mine. Iar de atunci a rămas între noi o prietenie foarte frumoasă’, a spus Roxana Chiperi.

Citește și

3 ANI DE LA INCENDIUL DIN COLECTIV | Zeci de operații. Sute de ore de kinetoterapie. Milioane de speranțe… Cea mai mare temere a Adinei, supraviețuitoare a incendiului din Colectiv: Durerea mea e că se poate întâmpla din nou’

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/cosmin-padureanu-de-la-ultimul-trib-intr-o-situatie-neplacuta-2439404

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata