Corespondenţă GSP din Rusia // VIDEO + FOTO Fanii Braziliei au făcut spectacol înainte de debutul la CM 2018 » Fiesta pe aeroportul din Moscova

0 33

Articol de — Theodor Jumătate Duminica, 17 Iunie, 09:32

Brazilia, una dintre favoritele la câștigarea Campionatului Mondial, debutează azi în competiția din Rusia, contra Elveției. Meciul se va juca de la ora 21:00 și va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TVR 1.


Theodor Jumătate, jurnalist cu 23 de ani de experiență în presa de sport și șef al departamentului Fotbal Internațional la Gazeta Sporturilor, transmite zilnic pentru cititorii GSP corespondențe din Rusia pe durata Campionatului Mondial.

Partida din această seară se va juca la Rostov, iar fanii sud-americani promit să facă o atmosferă senzațională și sunt convinși că echipa lor va câștiga fără probleme. Pe aeroportul din Moscova, înainte de plecarea la Rostov, suporterii Braziliei au făcut senzație. Îmbrăcați în galben-verde și înarmați cu steaguri și mascote, suporterii au cântat, s-au contrazis între ei și au declarat că favorita lor se va impune cu 4-1.

Neymar, Gabriel Jesus, Coutinho, Willian și Firmino anunțând un festival de goluri contra Elveției, pentru a-i încânta pe fanii veniți tocmai din Brazilia.

16 victoriidin 18 are Brazilia în primul meci disputat la fiecare turneu final de CM la care a participat

Citește AICI toate corespondențele din Rusia trimise de jurnalistul GSP Theodor Jumătate!https://www.gsp.ro/international/cm-2018/corespondenta-gsp-din-rusia-video-foto-fanii-braziliei-au-facut-spectacol-inainte-de-debutul-la-cm-2018-fiesta-pe-aeroportul-din-moscova-542013.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata