CORESPONDENȚĂ DIN CROAȚIA Dică a trecut peste cuvântul lui Gigi! Și a avut dreptate » Gestul neașteptat al antrenorului

0 23

Articol de — Eduard Apostol Vineri, 10 August, 08:52

Antrenorul Nicolae Dică şi-a impus voinţa în alcătuirea primului ”11” pentru aseară, titularizându-l pe Bălaşa (23 de ani) în ciuda criticilor dure ale lui Becali în Hajduk-FCSB 0-0.

A venit şi marele moment în care Dică s-a impus în faţa patronului!

O premieră, aseară, fiindcă de obicei tehnicianul era atent la „indicaţiile preţioase” din lojă. Cu toate că Gigi Becali l-a criticat public pe Mihai Bălaşa, spunând că se teme ori de câte ori mingea e la fotbalistul pe care a plătit 500.000 de euro, Nick a mizat tot pe fundaşul căruia i se caută înlocuitor în primul „11”.

Dică a renunţat la varianta de a-l trece pe Momcilovici în centru alături de Planici şi pe Morais fundaş stânga.

Patronul a întors foaia înaintea meciului.

„Sunt unii jucători care evoluează mai bine dacă sunt criticaţi şi dacă e presiune pe ei. Să vedeţi ce bine o să joace Bălaşa cu Hajduk! Asta după ce am pus presiune pe el. Dacă aşa se concentrează, am zis să pun presiune”, a declarat Becali. 

7
a fost nota primită de Bălașa din partea Gazetei Sporturilor pentru meciul de aseară, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai meciului

12.000 €este salariul lunar al lui Bălaşa la FCSB

53 de meciuri a strâns fundaşul în tricoul FCSB-ului, marcând un gol

„Ceea ce faci în vestiar, ce faci când un coechipier are nevoie de tine, ce faci când antrenorul te pune în dificultate sunt lucruri ştiute doar de cei ce le trăiesc. Toate aceste lucruri nu sunt uitate de colegi”
Mihai Bălaşa cu 24 de ore înainte de meci, pe Instagram

Vezi și:  HAJDUK SPLIT – FCSB 0-0 // FOTO Roș-albaștrii au dezamăgit la Split, dar au rezistat fără gol primit » Calificarea se joacă în returhttps://www.gsp.ro/international/europa-league/corespondenta-din-croatia-dica-a-trecut-peste-cuvantul-lui-gigi-si-a-avut-dreptate-gestul-neasteptat-al-antrenorului-545917.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata