Comentariul neașteptat al Iuliei Albu despre ținuta Valentinei Pelinel de la cununia civilă. „A ratat o apariție frumoasă pentru că a avut o apariție…”

0 15


Iulia Albu și-a spus părerea despre look-ul pe care l-a adoptat Valentina Pelinel la cununia civilă cu omul de afaceri Cristi Borcea. fashion-editorul a fost plăcut impresionat de rochia de culoare roșie aleasă de blondă.

 Valentina Pelinel a ratat o apariție frumoasă… pentru că Valentina Pelinel a avut o apariție superbă. Roșul nu este o culoare ușor de purtat, însă alegerea corectă a buchetului și a bijuteriilor în aceeași cromatică au făcut casă bună cu contrastul dat de argintiul antichizat al sandalelor Jimmy Choo.

Lipsa decolteului și lungimea protocolară a rochiei au dat un plus de finețe apariției Valentinei, ca și alegerea rujului roșu, aparent exagerată însă, în contexul ales, extrem de binevenită. O rochie roșie se poate purta doar cu o pereche de pantofi sau sandale roșii sau exact așa cum a purtat-o Valentina. Casă de piatră!”, a declarat Iulia Albu pentru wowbiz.ro.

Miercuri, 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi ar urma să aibă loc luna viitoare, în Ungaria, nași urmând să le fie Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Inrina nicolae, fosta componentă a trupei ASIA.

Citește și: Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/comentariul-neasteptat-al-iuliei-albu-despre-tinuta-valentinei-pelinel-de-la-cununia-civila-2394603-2394603

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata