Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Diana Belbiță la Exatlon

0 40

Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Diana Belbiță la Exatlon. Totul a ieșit la iveală după ce Cosmin Cernat a întrebat-o daca mai ține dieta. Diana a marturisit ca nu poate sa renunte la dulciurile care i se ofera ca premii, insa tine o “dieta de orez, partial”.

Colegii ei de echipa au dezvaluit care este motivul pentru care Diana Belbita s-a hotarat sa tina dieta . “E indragostita! Simplu. Hai sa trecem mai departe”, a dezvaluit Vladimir Draghia.

Zeci de comentarii au apărut pe paginile de fani ai emisiunii. Mulți dintre internauți cred ca persoana de care s-ar fi indragostit Diana Belbita este Alex, concurentul din echipa adversă.

Au mai rămas 7 concurenți la Exatlon. Aceștia se află de 100 de zile în Republica Dominicană, iar în ediția de luni, 16 aprilie, au făcut declarații emoționante.

Citește și

EXCLUSIV / INTERVIU cu jurnalistul care a filmat primele zile ale războiului din Siria: ,,Crimele vor continua încă zece ani”Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/cine-este-barbatul-de-care-s-a-indragostit-diana-belbita-la-exatlon-2219309

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata