CFR CLUJ // Noi probleme pentru Alexandru Ioniță » Iuliu Mureșan explică motivul pentru care nu e titular cu Alashkert

0 25

Joi, 09 August

ALASHKERT – CFR CLUJ // Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a anunțat motivul pentru care Alexandru Ioniță nu e titular în disputa din această seară cu Alashkert, din prima manșă a turului III din prelimianriile Europa League. 


FC Alashkert – CFR Cluj se joacă joi, de la ora 19:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport

„Au fost ceva probleme la aterizarea în Armenia. Avem mai mulți jucători indisponibili. Ioniță a făcut o enterocolită alaltăieri, va fi doar pe bancă, nu poate fi titular. Lipsește Deac, lipsește Culio, care e suspendat. Omrani e bolnav, are o inflamație la ganglionii din jurul gâtului. Chiar am vorbit cu el, avea febră, dar e în îngrijirea unui medic, prieten al meu.

Avem totuși un lot bun și cred că cei care vor juca vor reuși să câștige partida”, a spus Mureșan, la TV Telekom Sport.

…despre problemele lui Ioniță cu greutatea: „Nu suntem polițiști să dăm amenzi. Ioniță e la o greutate aproape normală. Ar fi fost titular dacă nu avea enterocolită. E un jucător bun, pe care trebuie să-l aducem la parametrii la care era la Astra”

Vezi și:  EXCLUSIV Edi Iordănescu spune lucrurilor pe nume: „Doar atât îi urez domnului Mureșan!”https://www.gsp.ro/international/europa-league/alashkert-cfr-cluj-noi-probleme-pentru-alexandru-ionita-iuliu-muresan-explica-motivul-pentru-care-nu-e-titular-cu-alashkert-545891.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata