Cezar Ouatu este îndrăgostit. Ce a declarat despre iubita sa

0 50


Cezar Ouatu a mărturisit adesea că își dorește o familie. Tenorul, care a reprezentat România la concursul Eurovision în 2013, este acum îndrăgostit. partenera sa este make-upt artistul Andreea Vilău.

Cezar Ouatu a făcut declarații despre relația pe care o are cu iubita sa într-un interviu pentru Antena Stars.

“Da, este iubita mea și mă mândresc cu asta… Viitorul cred că ne rezervă multe împreună, cred că ceea ce este între noi este mai puternic decât orice alt factor extern care ar deranja, deci suntem fericiți”, a spus Cezar Ouatu la Antena Stars.

“Cred că s-a creat o reciprocitate imediată între noi, chiar dacă nu este de foarte mult timp relația… Cu cât nu-ţi plănuieşti, cu atât lucrurile se întâmplă şi asta s-a întâmplat şi acum. Sunt fericit şi împlinit în primul rând, avem grijă unul de celălalt şi asta e important. Nu sunt pe principiul fiecare pe calea lui şi ne întâlnim acasă, nu, trebuie să avem grijă unul de celălalt. Cred că avem foarte multe chestii în comun şi tocmai chestia asta ne face să fim extrem de degajaţi şi de asumaţi”, a adăugat tenorul.

Citește și: VIDEO / Mesajul parohului Bisericii ”Dintr-o zi”, Vasile Ioana, de Înălțare: Domnul să vă dăruiască puterea să vă înălțați din noroiul păcatului în înaltul cerului

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cezar-ouatu-este-indragostit-ce-declarat-despre-iubita-sa-2258093

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata