Cel mai frumos lucru pe care l-a spus Raluca despre soțul ei, Pepe. „I-a mărturisit cuiva că…”

0 20

Cântărețul Pepe este căsătorit cu Raluca, femeia lângă care a reușit să construiască o familie și să aibă doi copii, două fetițe adorabile: Maria și Rosa.

Pepe și Raluca se înțeleg perfect, iar asta se vede din fiecare gest al lor.

Artistul a fost întrebat care a fost cel mai frumos lucrur pe care i l-a spus partenera lui de viață.

„Nu mi l-a spus spus direct… I-a mărturisit cuiva că s-a rugat la Dumnezeu să-i dea un bărbat bun și că i l-a dat pe cel mai bun din lume!”, a declarat Pepe într-un interviu pe care l-a acordat pentru libertateapentrufemei.ro.

„Acum, la aproape 40 de ani, am copii și am tot ce vreau. Îmi doresc să le asigur viitorul, să-i responsabilizez dar, în același timp, să nu le lipsească nimic. Îmi doresc să-mi continuu viața artistică cât de mult se poate, să-i fac mândri de mine, să se folosească de experiența mea ca să le fie bine dar, cum spuneam, să îi și responsabilizez. De acum încolo viața mea e dedicată copiilor și familiei, dar asta nu înseamnă că o să uit să trăiesc”, a mai spus cântărețul.

Află mai multe detalii despre viața lui Pepe pe libertateapentrufemei.ro.

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/cel-mai-frumos-lucru-pe-care-l-spus-raluca-despre-sotul-ei-pepe-marturisit-cuiva-ca-2343859

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata