Ce rochie a purtat Delia la botezul nepoatei sale

0 39


Ce rochie a purtat Delia la botezul nepoatei sale. Artista este nașa micuței Jessica și a făcut senzație cu rochia purtată la biserică.

Micuța Jessica, fetița Oanei Matache, sora Deliei, a fost creștinată diminică, 15 aprilie, la o biserică din zona Dorobanți din Capitală. Oana Matache și soțul ei au fost extrem de emoționați în cea mai importantă zi din viața lor.

Pentru eveniment, nașa Delia a purtat o rochie aurie, lejeră și foarte sexy, care a atras privirile tuturor.

Duminica aceasta, Oana Matache și soțul ei și-au botezat fetița, pe Jessica. Alături de cei doi au cele mai importante persoane din viața lor. Oana Matache și soțul ei au ajuns la biserică însoțiți de Delia și Răzvan, care sunt și nașii acestora. “Este foarte bine. Suntem nerăbdători să terminăm repede, că ne așteaptă preotul. Este foarte bine”, a spus Oana Matache care își ținea micuța în brațe. Jessica a purtat o rochiță albă, în timp ce mama ei a strălucit într-o rochie lungă si decoltată ce i-a pus în valoare silueta perfectă.

Citește și

Atunci și acum: Elena Udrea, de la consiliera lui Băsescu, la cel mai vizibil ministru al Turismului și solicitant de azil politic, în lupta cu Justiția

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/ce-rochie-purtat-delia-la-botezul-nepoatei-sale-2216880

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata