Ce nu suporta Ionela Prodan. „A da autograf cu o mână și a lua bani cu alta”

0 42

Regretata artistă de muzică populară Ionela Prodan dezvăluia într-un interviu ce anume nu a suportat niciodată în cariera ei de cântăreață de muzică populară.

Ionela Prodan a încetat din viață luni, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani. Cântăreața de muzică populară va fi depusă marți la Cimitirul Bellu.

Ionela Prodan, a cărei viață s-a transformat teribil în ultimul an, mărturisea, într-un interviu pentru revista taifasuri, ce anume nu a suportat niciodată. Și anume să dea autograf cu o mână și cu cealaltă să ia bani.

“Eu detest această situație de a da autograf cu o mână și a lua banii cu alta. E atât de jenantă pentru mine, e jenant pentru un artist care se respectă, care are un preț în fața publicului și a lui Dumnezeu. Prețul sunt dăruirea ta și succesul tău. Spectacolele de acum nu mai au preț pentru mine, dacă merg, merg de drag. Vine un timp când trebuie să dăruiești și tu, să fii o replică la umărul pe care l-au pus iubitorii cântecului popular. Și-atunci cum să mai întind eu mâna?”, spunea legendara interpretă de muzică populară.

Citește și: Klaus Iohannis nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi. „Motivele de revocare nu au fost de natură să mă convingă”

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ce-nu-suporta-ionela-prodan-da-autograf-cu-o-mana-si-lua-bani-cu-alta-2218920

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata