Ce nu-i permite Gabriela Cristea niciodată soțului ei. „Este o chestiune de intimitate”

0 27

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a făcut o mărturisire neașteptată despre viața ei de cuplu. Dezvăluirea a fost făcută la emisiunea pe care Gabriela Cristea o moderează la Antena Stars: „Te iubesc de nu te vezi”.

Vedeta a explicat că partenerul ei de viață răspunde la telefonul ei doar dacă îi cere ea acest lucru, altfel nu.

„Soțul meu nu-și permite niciodată să răspundă la telefonul meu, doar dacă îl rog. Este chestiune de intimitate, trebuie să respecți oamenilor intimitatea’, a afirmat prezentatoarea de televiziune la show-ul matrimonial pe care îl moderează.

Gabriela Cristea este o cunoscută prezentatoare de televiziune. de-a lungul timpului, vedeta a moderat numeroase emisiuni care au avut priză la publicul telespectator. În prezent, Gabriela Cristea moderează show-ul matrimonial „Te iubesc de nu te vezi’, de la Antena Stars. În plan personal,Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader.

Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. De ce se enervează oamenii când li se omoară porcii. Șefa DSVSA Galați, Maricica Chiriac, a dat contracte firmei a cărei sucursală de Galați e condusă chiar de soțul ei!

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ce-nu-permite-gabriela-cristea-niciodata-sotului-ei-este-o-chestiune-de-intimitate-2358926

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata