Ce li s-a întâmplat copiilor lui Dragoș Pătraru. „„Ce, dacă taică-tu apare al TV, crezi că…“

0 15


Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Dragoș Pătraru, prezentatorul emisiunii „Starea Nației”, de la Prima TV, a vorbit despre familia sa.
Printre altele, acesta a povestit și despre problemele cu care cei doi copii ai săi – o fată de 16 ani și un băiat de 11 ani, s-au confruntat la școală din cauza celebrității lui.
„Eu sunt acelaşi om, am aceiaşi prieteni… Dar copiii au o problemă şi e destul de mare. Pentru că eu, fiind ăla de la TV care face scandal orice s-ar întâmpla, normal că toată lumea se raportează la chestia asta şi le face şi lor rău. La şcoală există colegi care zic: „Ce, dacă taică-tu apare al TV, crezi că…. Fii-mea a avut astfel de probleme cu tot felul de bădărani”, a afirmat Dragoș Pătraru.
„Fii-miu face baschet de 4 ani şi a terminat clasa a cincea cu 10. Asta în condiţiile în care eu le repet de când s-au născut că notele de la şcoală sunt un mod foarte cretin de a măsura cunoştinţele cuiva şi că îşi pierd mult timp dacă vor să ia 10. Mai bine merg la un 7-8 şi au timp şi pentru ei. Dar nu vor să înţeleagă. Şi fii-mea a terminat cu 9,70 clasa a zecea. Ea poate are ceva în zona asta a televiziunii, îi place să fie văzută, observată, dar trebuie să-şi descopere o pasiune adevărată în domeniu, nu s-o facă pentru că o fac eu sau pentru că aş putea eu s-o sprijin. Singura lecţie pe care le-am predat-o amândurora şi la care eu ţin foarte mult e că în viaţă trebuie să faci doar ce-ţi place”, a mai spus el.

Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri și despre partenera sa de viață, Monica, recunoscând că ea este cea care ea deciziile legate de familie.

„Ea ia toate deciziile. Când iau o hotărâre o întreb dacă am făcut bine, dacă nu… Eu iau doar deciziile cu privire la emisiune…

Eu am luat-o pe nevastă-mea pentru că atunci când ne-am cunoscut nu vorbea. Şi mă întrebau prietenii dacă e cumva mută… Iar acum nu mai tace. Am fost tras pe sfoară. Dar am tras un loz câştigător. Ne-am potrivit foarte bine de la început. Ea n-a vrut iniţial, dar am convins-o până la urmă…”.

Citește și: Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ce-li-s-intamplat-copiilor-lui-dragos-patraru-ce-daca-taica-tu-apare-al-tv-crezi-ca-2394825

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata