Ce i s-a întâmplat Mirelei Vaida după a doua naștere. „A suferit modificări foarte mari. Cred că a fost ceva hormonal”

0 37


În august 2016, Mirela Vaida a devenit mamă pentru a doua oară, atunci când l-a adus pe lume pe fiul ei, Vladimir. Mirela Vaida mai are o fetiță, Carla, care s-a născut în februarie 2015.

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit, într-un interviu pentru csid.ro, prin ce transformare neașteptată a trecut după ce a născut a doua oară. Schimbările au fost la nivelul podoabei capilare: părul i s-a îndreptat brusc.

“Părul meu a suferit nişte modificări foarte mari după cea de-a doua naştere. S-a îndreptat deodată, cred că a fost ceva hormonal. Aşa am ajuns să-l tund scurt, bob, şi acum e şi mai uşor de îngrijit.  Având părul natural până acum, la 36 de ani, nu am avut nevoie de cine ştie ce tratamente intensive. Este spălat des, coafat zilnic şi cam atât”, a declarat Mirela Vaida.

Vedeta și-a amintit și de cea mai nereușită schimbare de look pe care a făcut-o.

“Am încercat să-mi fac câteva şuviţe blonde, şi, cumva, mi-a ieşit tot părul blond. Mi-am dat seama că nu mă reprezintă deloc, eu nu pot să fiu blondă platinat, nu e pentru mine. M-am intors imediat la stilist. Din păcate, aşa mi-am pierdut culoarea naturală a părului, era o culoare destul de rară” , a afirmat prezentatoarea de televiziune.

Citește și: REPORTAJ: Oamenii care nu lasă tradiția și credința să piară: “Nu e greu să lucrezi cu copilul când îl apropii de Dumnezeu”/ VIDEO

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ce-s-intamplat-mirelei-vaida-dupa-doua-nastere-suferit-modificari-foarte-mari-cred-ca-fost-ceva-hormonal-2271598

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata