Ce a pățit Mirela Vaida acasă la Anca Țurcașiu. „Nici n-am apucat să-mi trag sufletul pe terasă”

0 13


Mirela Vaida a povestit că buna ei prietenă a chemat-o acasă la ea, într-o vizită, însă nici bine nu a ajuns acolo că Anca Țurcașiu a pus-o la treabă, cele două apucându-se să repăete pentru musicalul respectiv.

„M-a sunat Anca Țurcasiu să mă invite pe la ea, în Paradis, la cafele, ca fetele… De când așteptam un telefon ca ăsta?? M-am coafat, mi-am pus tocurile de grădină și haida..!! Doar că nici n-am apucat să-mi trag sufletul pe terasă, că m-a și băgat în cantonament!! Text, coregrafii, replici, muncăăă!!!

Doar avem spectacol pe 23 septembrie, la Sala Palatului, nu??? Mamma Mia!! Cafea mi-a dat, nu zic nu, dar nici n-am apucat s-o miros!!! ?☺️?☕️ Deja sunt obosită!! Mă duc să mă culc!! Dar ne vedem pe 23, da?? #repetitiidinaintearepetitiilor #mammamiathemusical”, a povestit Mirela vaida în mediul online.

Citește și: Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/ce-patit-mirela-vaida-acasa-la-anca-turcasiu-nici-n-apucat-sa-mi-trag-sufletul-pe-terasa-2394703

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata