Câte ținute va purta Loredana Groza în spectacolul Mamma Mia!

0 37


Un mic preview din transformarile Loredanei a aparut odata cu momentul Mamma Mia! de la Romanii au talent, dar artista – ca si intreaga distributie – schimba multe costume pe parcursul show-ului care dureaza aproape 3 ore. Personajul Loredanei, Donna, are trei look-uri care amintesc de anii 70, o perioada pe care diva muzicii romanesti era eleva si… invata limba engleza folosindu-se de cantecele trupei ABBA de pe o caseta cumparata de tatal sau.

Cunoscuta pentru versatilitatea sa, nu doar muzicala, ci si in interpretare sau in imagine, e de asteptat ca Loredana sa surprinda din nou publicul cu look-uri inedite, dar si cu o interpretare exceptionala.

Cotat drept cel mai iubit musical din toate timpurile, Mamma Mia! are acum si o versiune cu versurile in limba romana cu o distributie exceptionala si o desfasurare de forte pentru productie care ii va impresiona pe spectatori. Distributia include multi dintre artistii cunoscuti ai Romaniei ( Anca Turcasiu, Anca Sigartau, Mirela Vaida, Horia Brenciu, Aurelian Temisan, Cornel Ilie) dar si tineri care s-au remarcat in show-urile de talente muzicale din ultimii ani (Ana Munteanu, Bianca Purcarea, Sebastian Seredinschi etc).

Cum zilele acestea au fost anuntate distributiile pentru fiecare dintre cele 4 spectacole de la Sala Palatului, pentru fanii Loredanei iata o informatie utila: pe 24, 25 si 27 mai o pot vedea transformata in … Donna.

Citește și

Primul film românesc cu o poveste de dragoste lesbiană. O producție cu buget de câteva mii de euro pentru ”generația Facebook”

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/cate-tinute-va-purta-loredana-groza-spectacolul-mamma-mia-2257177

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata