Carmen Harra vorbește despre adopție. „Chiar mă gândesc foarte serios”

0 42

Vizionara Carmen Harra, în vârstă de 63 de ani, a vorbit despre adopție într-un interviu pentru Antena Stars.

 “Eu sunt cea mai fericită. Dacă aș putea să adopt, eu cred în adoptat, cred în asta și mi-am propus să adopt chiar și un adult. Într-un fel l-am adoptat și pe asistentul meu…

 La nivelul sufletului vrem să fim mereu tineri și să iubim și să fim mereu fericiți, dar cred în a adopta, cred în a face bine, cred în a dărui. Nu este nimic mai important decât să transferăm învățămintele noastre la generațiile următoare. Nu cred că e nimic mai frumos decât să poți să dai, să dăruiești.

 Sufletul ăla pe care îl adopți, mai ales dacă adopți un copil, tu sădești în el iubire. Nu contează biologic al cui este, câteodată omul ăla care vine în viață, vine pentru că între tine și sufletul respectiv poate să fie o karmă dintr-o viață anterioară”,  a declarat Carmen Harra la Antena Stars.

Întrebată dacă ar înfia un copil, vizionara a răspuns:

 “Da, da și chiar mă gândesc foarte serios la a face lucrul asta…”.

 “…Este incredibil cu animalele astea, dăruiesc iubirea înapoi. Dacă nu puteți să adoptați un copil, adoptați un animal pentru că este o karmă pozitivă”, a mai spus Carmen Harra.

Citește și: VIDEO / Mesajul parohului Bisericii ”Dintr-o zi”, Vasile Ioana, de Înălțare: Domnul să vă dăruiască puterea să vă înălțați din noroiul păcatului în înaltul cerului

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/carmen-harra-vorbeste-despre-adoptie-chiar-ma-gandesc-foarte-serios-2258534

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata