când va reveni pe teren

0 35

Vineri, 10 August, 06:14

Mihaela Buzărnescu (20 WTA) s-a accidentat grav în meciul cu Elina Svitolina (5 WTA) și a ieșit de pe teren într-un scaun cu rotile. În această dimineață a primit și diagnosticul medicilor, fiind nevoită să se retragă de la US Open.

Aflată în cea mai bună formă a carierei și proaspătă câștigătoare la San Jose, Miki nu va putea participa la ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

Românca a anunțat într-un mesaj pe twitter rezultatul RMN-ului efectuat aseară: „Vești bune: niciun os rupt. Vești proaste: un ligament rupt și întindere la alte două. Sunt foarte tristă că nu voi participa la US Open, dar voi da totul să mă refac până la turneele asiatice. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere”.

Turneele din Asia încep în a doua parte a lunii septembrie.

Mihaela a revenit cu un alt mesaj după câteva minut pentru adversara de la Montreal. I-a făcut și o promisiune: „Și îți mulțumesc Elina Svitolina pentru ajutorul dat pe teren. Voi reveni pentru a încheia și setul trei”.

Svitolina, 5 WTA, a fost extrem de preocupată după accidentarea cumplită suferită de Mihaela la Montreal. A stat tot timpul lângă româncă și a luat și atitudine în fața oficialilor WTA după ce trainerul a întârziat câteva minute pe terenul în care evoluau cele două.

Până la revenire, Buzărnescu are șanse mari să se mențină în preajma locului 20 WTA pentru că nu are multe puncte de apărat. De altfel, la US Open 2017 a fost eliminată chiar în primul tur de Caroline Wozniacki.https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/mihaela-buzarnescu-accidentare-veste-teribila-pentru-mihaela-buzarnescu-medicii-au-dat-diagnosticul-cand-va-reveni-pe-teren-545916.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata