Bianca și Nicoleta, ispitele de la “Insula Iubirii”, s-au confruntat în direct la tv

0 23


„A fost o neînţelegere. Eu am filmat un vlog cu Jorge, a fost o întrebare despre ce ispită nu suport, iar eu am dat numele ei, dar am specificat că nu sunt pe aceeaşi lungime de undă. Noi ne-am înţeles până când nu am mai fost pe aceeaşi lungime de undă. Au fost nişte discuţii… Fiecare are adevărul lui. Adevărurile noastre nu sunt la fel. Eu am vorbit cu ea după ce a apărut blogul. Noi ne-am lămurit foarte bine. Am vorbit şi astăzi, inclusiv aseară după emisiune. Eu nu mă cert cu ea”, a spus Nicoleta Dragne la „Agenția Vip”

„Urât din partea Mariei (n.r. mesajul postat). Răspunsul meu a fost să tac şi să îmi văd de viaţa mea.  Nu consider că dă înapoi, a filmat şi ea vlogul, era o simplă întrebări. Poate am supărat-o cândva fără să vreau. Consider că şi eu am fost foarte jignită. Eu am ţinut foarte mult la Nico şi mi-e dragă. Asta cu Timişoara a fost anul trecut. Filmările au fost acum recent. Noi după filmări nu am mai vorbit, nu ne-am certat”, a  spus și Bianca Pop.

Citește și

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri!

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/bianca-si-nicoleta-ispitele-de-la-insula-iubirii-s-au-confruntat-direct-2420663

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata