Axinte a preluat un restaurant în Spania. Face spectacole pentru români!

0 39


În afară denumirea acestuia care a rămas spaniolă, atât meniul cât și programul artistic este dedicat românilor din zona capitalei Spaniei, Axinte ocupându-se și cu antrenul chefliilor. Pentru ca românii din Spania să se simtă ca acasă, localul este dotat cu tradiționalul protap și ceaun fix la intrare și, în ultimul an, Axinte a dus printre mesele restaurantului zeci de artiști, de la soliști pop, muzică populară și maneliști, amintim: Nicu Paleru, Constantin Enceanu, Julia Jianu, Alin Oprea (Talisman), Mioara Velicu, Nicolae Guță etc.

Axinte a preluat un restaurant în Spania. Face spectacole pentru români!

Cum în România, legăturile sale artistice în calitate de organizator de evenimente  au fost destul de controversate se pare că Spania este locul potrivit unde fosta vedetă a Pro TV și Kanal D o poate lua de la capăt.Axinte este nelipsit în weekenduri, ocupându-se personal de bună dispoziția invitaților ba chiar a anunțat că încearcă în viitorul aproapiat să-i aducă pe scena cârciumii pe foțtii săi colegi de la Vacanța Mare, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu.

CITESTE SI EXCLUSIV/Oana de la Genius, cea mai ascultată voce feminină a anilor ’90, e acum mezzosoprană

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/plin-de-datorii-in-romania-axinte-s-a-apucat-de-afaceri-spania-a-preluat-un-restaurant-2301245

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata