Aurelian Temișan face dezvăluiri despre Monica Davidescu

0 36


Artistul se consideră norocos că soția lui lucrează în același domeniu, pentru că se pot sprijini reciproc!

“Da, a fost un avantaj. Ne-am crescut unul pe celălalt. Ea pe culoarul de actorie mi-a dat sfaturile necesare și a lucrat cu mine, de fiecare data când a fost nevoie, iar eu am ajutat-o pe partea muzicală. Am și jucat împreună, în Chicago, primul musical din România”, a spus acesta pentru Libertatea.

Artistul, care nu a uitat nici acum momentul afirmării sale, la vârsta de 17 ani, a mai spus că și fiica lor le calcă pe urme, fără ca ei să o împingă de la spate.

“Se pare că fetița ne răzbună pe amândoi, stă pe scenă, joacă într-o piesă de teatru. Așa a vrut ea. Monica predă la o școla de copii. A luat-o cu ea pentru că nu avea cu cine sa o lase. Ea și-a dorit să intre în trupa de copii. Așa a început”, a povestit Aurelian.

Nu au bonă! Un nepot de-al lor are grijă de fetiță când au amândoi spectacole

Monica Davidescu și Aurelian Temișan nu fac parte din rândul vedetelor care au apelat la bone pentru creșterea copilului. Cei doi au preferat să se ocupe singuri de educația fiicei lor. Atunci când sunt amândoi plecați de acasă, cu treburi, are grijă de copilă o rudă de-a lor.

“Nu avem bonă, ne ocupăm amândoi. O luăm cu noi, atunci când se poate. Dacă avem spectacol amândoi, un nepot de-al Monicăi, și el tot actor, o preia și o duce ba la volei, ba la actorie, ba la țară”, ne-a mărturisit cântărețul.

Cum a fost interzis Cristian Țopescu de Elena Ceaușescu. Timp de șapte ani a stat departe de televiziune

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/aurelian-temisan-si-monica-davidescu-dupa-23-de-ani-de-relatie-2255710

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata