Astra, vremea revanșei » Mulțescu, umilit de roș-albi printr-un telefon primit târziu în noapte

0 10


Articol de — Eduard Apostol, Victor Vrînceanu Vineri, 14 Septembrie, 09:36

Gigi Mulțescu se întâlnește pentru prima oară cu Dinamo după ce ”câinii” au renunțat la el în favoarea lui Bratu, deși în primă fază îi promiseseră ”SMURD”-ului banca tehnică.

Antrenorul Astrei, Gigi Mulțescu, 66 de ani, întâlnește diseară echipa sa de suflet, Dinamo, în tricoul căreia a avut cele mai mari performanțe ca jucător. Totuși, „SMURD”-ul este cu gândul doar la victorie și nu doar prin prisma punctelor puse în joc.

Nea Gigi are un meci de orgoliu cu Dinamo pentru că, sezonul trecut, acesta ajunsese la un acord cu conducerea din Ștefan cel Mare pentru a prelua echipa după demiterea lui Vasile Miriuță, dar roș-albii l-au umilit pe experimentatul antrenor.

Prezentarea oficială urma să fie a doua zi, iar „SMURD”-ul începuse deja să schițeze și să analizeze meciul bucureștenilor cu CSU Craiova din „sferturile” Cupei României.

Totul a picat după ce Mulțescu a fost sunat târziu în noapte de dinamoviști și a fost anunțat că înțelegerea a picat pentru că managementul s-a reorientat spre Florin Bratu. „Bratone” avea să piardă partida sa de debut, cu oltenii, care au mers mai departe în Cupă.

6.000 €pe lună câștigă Mulțescu la Astra. Bratu are cu 1.000 de euro mai mult la Dinamo

Vechi dinamovist, adversar de coșmar

Mulțescu este unul dintre numerele 8 de glorie din Ștefan cel Mare. Ca antrenor, i-a pregătit pe „câini” în trei rânduri, 1990/1991, 2007/2008 și 2013/2015, fiind primul tehnician din „era Ionuț Negoiță”. Gigi Mulțescu are 19 meciuri ca antrenor contra roș-albilor, 5 victorii, 5 remize și 9 eșecuri. Are două succese de menționat. Unul memorabil, 5-4 cu Sportul în aprilie 2006, altul, 3-1 cu Petrolul, în primăvara lui 2012. În ambele a scos-o pe Dinamo din lupta la titlu.

Vezi și: 4 motive de îngrijorare pentru Florin Bratu înainte de Dinamo – Astra de disearăhttps://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-astra-vremea-revansei-multescu-umilit-de-ros-albi-printr-un-telefon-primit-tarziu-in-noapte-548207.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata