„Asta se întâmplă când încerci să joci fotbal cu Atleti”

0 37

Joi, 17 Mai, 00:33

Jucătorii de la OM sunt foarte dezamăgiți după ce au pierdut meciul cu Atletico Madrid din finala Europa League, scor 0-3. Bouna Sarr, Florian Thauvin și Adil Rami au găsit explicațiile acestui eșec usturător.

„Nu trebuie să ne ascundem în spatele faptului că l-am pierdut pe Payet, unul dintre liderii noștri. Nu de asta am pierdut. Ok, Dimitry e unul dintre cei mai tehnici jucători, dar trebuie să recunoaștem că am dat peste o echipă cu experiență, obișnuită cu finalele. Suntem dezamăgiți că am pierdut această finală și că nu reușim să ridicăm trofeul”, a declarat Bouna Sarr, fundașul celor de la OM.

„Am avut un sezon extraordinar și meritam o recompensă pentru asta. Din păcate am jucat împotriva unei echipe minunate și nu avem decât să învățăm din această seară. Am început bine jocul, din păcate am ratat acea ocazie mare la început”, a zis și mijlocașul ofensiv Florian Thauvin.

„Să facem acest ultim pas a fost prea mult pentru noi. Ne-am luptat cât am putut, dar ne-a lipsit experiența. Or împotriva unei astfel de echipe ai nevoie de așa ceva, nu trebuie să încerci să joci prea mult fotbal. Trebuie să câștigi mingile lungi și înalte. Dacă încerci să joci împotriva lor și pierzi mingea, atunci ai mari probleme. Trebuie să învățăm lecția pentru a progresa”, a comentat și stoperul Adil Rami.

Citește și: VIDEO + FOTO GriezMagic! Starul lui Atletico Madrid a lovit de două ori în finala Europa League, câștigată lejer cu Marseille

FINALA EUROPA LEAGUE // Fotbaliștii lui Atletico Madrid dau startul petrecerii: „Revanșa pentru finalele sfârșite în lacrimi”http://www.gsp.ro/international/europa-league/finala-europa-league-francezii-cauta-explicatiile-unui-dezastru-asta-se-intampla-cand-incerci-sa-joci-fotbal-cu-atleti-539704.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata