„Asta m-a nemulțumit și de asta am fost eliminat”

0 32

Vineri, 27 Aprilie

Adrian Mutu, antrenorul lui FC Voluntari, a comentat prima înfrângere suferită pe banca echipei sale, 0-1 cu Juventus București.

„Briliantul” și-a exprimat și nemulțumirea după acest meci: „M-a deranjat mult antijocul adversarilor. De asta am fost eliminat”. 

„Trebuia să trec și prin asta. Cred că am făcut un meci bun, defensiv ne-am mișcat bine. A fost un meci în care am atacat non-stop. Timp de 60 de minute, adversarii nu au ajuns deloc la poarta noastră. În a doua repriză nu prea s-a jucat. 

Avem de lucrat, asta vom face în continuare. M-a deranjat că a fost un antijoc din partea adversarilor, cel puțin în ultimele 30 de minute. De asta am și fost eliminat. Îmi convine să pierd, dar nu în acest fel. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, poate că arbitrul trebuia să se impună mai mult în a da cartonașe celor care trăgeau de timp. 

Eu am o parte din responsabilitatea acestei înfrângeri. Jucătorii au fost concentrați, au atacat așa cum au putut, dar trebuie să lucrăm mai mult. Simt o dezamăgire, dar în același timp sunt ambițios în a o lua de la capăt. Echipa nu trebuie să intre în depresie, așa e la fotbal”, a spus Adrian Mutu, la Look TV. http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mutu-cauta-scuze-dupa-infrangerea-cu-juventus-bucuresti-asta-m-a-nemultumit-si-de-asta-am-fost-eliminat-538270.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata