„Asta contează cel mai mult”

0 46

Duminica, 15 Aprilie, 09:08

Devis Mangia, 43 de ani, antrenorul lui U Craiova, a comentat victoria categorică reușită de olteni în meciul cu Poli Iași, 4-1. Acesta a remarcat atitudinea avută de jucătorii săi: „Asta contează cel mai mult”, crede italianul. 

„A fost un meci foarte bun, de care aveam nevoie după ce în ultimele trei partide am avut evoluții mai puțin reușite. Am văzut jucători cu atitudine, care au jucat pentru echipă, și asta contează cel mai mult.

Am muncit foarte bine și în alte meciuri, dar acum s-a jucat bine în toate momentele jocului. Am jucat rapid, așa cum ne dorim, cu un gazon puțin mai bun, dar tot dificil. De altfel, avem jucători care acuză probleme la aductori din cauza gazonului.

Alex Mitriță a jucat pentru echipă și așa se ivește și ocazia de a marca, atunci când tragi pentru grup. Dar sunt mulțumit de toți, nu vreau să evidențiez pe nimeni, toți au jucat foarte bine”, a spus Mangia, la Look TV.

Vezi aici detalii+ video cu golurile partidei U Craiova – Poli Iași 4-1http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/a-iesit-craiova-din-criza-ce-l-a-multumit-pe-mangia-dupa-victoria-clara-cu-poli-iasi-asta-conteaza-cel-mai-mult-537306.html

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata