Artista căreia i se spune ‘’Jennifer Lopez de România‘’ a lansat o piesă scrisă de Costi Ioniță

0 36

Descoperită de Costi Ioniță în Spania, Oana a pus – pentru moment- cariera de televiziune pe pauză, pentru a-și urma visul: muzica. Chimia muzicală dintre Costi și OANA a dat naștere hit-ului reggaeton ‘’Duro’’.

Costi Ioniță, nominalizat la premiile Grammy, este cunoscut pentru descoperirea tinerelor talente, fiind cel care le-a lansat și pe fetele de la Blaxy Girls. Artistul și-a lansat și el recent o  piesă reggaeton, ‘’Rumba’’, featuring King Blak și Flama, care a strâns peste 1 milion de vizualizări și a fost în topuri timp de câteva zile pe Youtube.

‘’Duro’’, lansată ieri seară pe canalul de Youtube Roton Music, are deja peste 70.000 de vizualizări și sute de comentarii.  Piesa este un mix între reggaeton și new age latino, care te duce cu gândul la vară și plajele însorite din Ecuador.  Frumoasa cântăreață este născută și crescută în România, dar s-a mutat în Spania la doar 13 ani. S-a angajat la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta familia, iar pasiunea pentru muzică și-a dezvoltat-o în perioada liceului. A gustat faima pentru prima oară la 13 ani, când i s-a oferit un rol într-un videoclip muzical.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/„Călăul de boschetari” Sergiu Băhăian, părăsit de familie în puşcărie! „Devenim aşa, nişte tablouri uitate prin pod…”

 

 

 

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/artista-careia-se-spune-jennifer-lopez-de-romania-lansat-o-piesa-scrisa-de-costi-ionita-2265453

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata