Angela Gheorghiu, mesaj pentru Tudor Chirilă după lansarea cântecului cu mesaj lansat de trupa Vama înaintea mitingului diasporei

0 18


Înainte de protestul diasporei, care are loc vineri, 10 august 2018 în Piața Victoriei din Capitală, Tudor Chirilă și trupa sa, Vama, au lansat o o melodie cu un mesaj foarte puternic: „În ţara-n care m-am născut’. Melodia este un cover după o piesă a celebrului Jean Moscopol, care a murit în exil.

La scurtă vreme după lansarea piesei, soprana Angela Gheorghiu, una dintre cele mai apreciate cântărețe lirice din lume, i-a scris lui Tudor Chirilă.

„Tudor drag, ți-am scris și îți mai confirm încă o dată, că ți-a reușit foarte bine această melodie românească superbă! Bravo ție și celor ce te-au ajutat în întreaga realizare a clipului. A fost cântată, așa cum ai explicat deja, de către Jean Moscopol, mare artist român plecat în exil, dar tu ai reușit să o faci cu mult mai bine.

Ai interpretat cu mare sensibilitate, cu o culoare perfectă în voce și, de asemenea, orchestrația îmi place foarte mult. Ahhh dar mesajul?! Just in time, dar sper ca să nu rămână doar o amintire, la fel ca în acele vremuri comuniste.

În 2018 mesajul trebuie să fie urmat de fapte pe măsură. Doamne ajută! Sunt alături de românii responsabili și iubitori ai României din țară și din afara ei❤️? nu intru în detalii, știe toata lumea ce vreau să spun????”, i-a transmis Angela Gheorghiu lui Tudor Chirilă pe Instagram.

Citește și: VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ‘Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu’

 Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/angela-gheorghiu-mesaj-pentru-tudor-chirila-dupa-lansarea-cantecului-cu-mesaj-lansat-de-trupa-vama-inaintea-mitingului-diasporei-video-2359508

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata