Andreea Mantea explică de ce a plâns în hohote fiul ei. „M-a apucat gelozia”

0 26


Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a postat, în mediul online, un filmuleț în care fiul ei, David, apare plângând în hohote.

Deși este întrebat de mama sa ce a pățit, David, în vârstă de trei ani, refuză să răspundă, iar când, într-un final, o face, abia reușește să-i spună acesteia că este vorba de o fetiță.

La emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Andreea Mantea a explicat în detaliu ce s-a petrecut cu fiul ei și care a fost reacția ei când a aflat că acesta plângea pentru o fetiță.

 „Mi-a zis că vrea să rămână la grădiniță pentru că acolo e fetiță blondă care îi place lui. Când am văzut cât de mult își dorește să rămână cu acea fetiță, am simțit că îmi pică cerul în cap. M-a apucat gelozia, bineînțeles! L-am certat acasă: Nu îți e rușine? Până acum îți plăcea de Carina, îți plăcea de… Alege-ți una singură!”, a dezvăluit Andreea Mantea.

Citește și: CORESPONDENȚĂ DE LA BRUXELLES/ Începe unul dintre cele mai tensionate summit-uri NATO din ultimii 20 de ani. Cum se poziţionează România

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/monden/andreea-mantea-explica-de-ce-plans-hohote-fiul-ei-m-apucat-gelozia-2325885

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata