Andreea Bălan nu vrea să mai organizeze petreceri pentru fiica ei

0 22

La petrecere,  Ella a băgat mâna în tort şi i-a rupt urechile personajului desenat pe el, moment în care micuța a început să plângă.

„I-am făcut un tort şi când a luat urechile de pe Minnie de pe tort a început să plângă pentru că şi-a dat seama că a stricat. Am încercat să le punem la loc, dar s-a terminat petrecerea. E mai bine de la trei ani încolo, aşa îşi dă şi ea seama şi o să ţină minte”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Recent, Andreea Bălan a mărturisit că își păcălește fetița ca să poată pleca de acasă. Cântăreața a mărturisit încă de când a devenit mamă că va face totul pentru ca fiica ei să fie fericită. Traumatizată de cele trăite pe vremea când, în loc să se joace cu păpușile, era împinsă de tatăl ei să-și facă o carieră în muzică, Andreea și-a promis că nu va repeta cu Ella greșelile părinților săi și că, înainte de toate, va avea grijă ca Ella să se simtă iubită… până la cer.

Citește și

„Se dorește îndepărtarea pacienților români!” – Prinși într-un uriaș scandal de fraudă, medicii de la AKH Viena se apără cu aceleași replici precum spitalele noastre!

Sursa: https://www.libertatea.ro/ultima-ora/andreea-balan-nu-vrea-sa-mai-organizeze-petreceri-pentru-fiica-ei-2420403

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata